Здрастуй, рідна школо!

Літо, до побачення! Здрастуй, рідна школо! Ось і настав довгоочікуваний для всієї дітвори день-1 Вересня, свято Першого дзвоника, День знань. Діти чекали його з нетерпінням, а особливо першокласники, для яких сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги знань. Тому й прийшли вони святкову лінійку такі урочисті, схвильовані й радісні. В очах дев'ятикласників просвічується сум, тому що для них це останній Перший дзвоник.

Цього теплого осіннього сонячного дня до своєї дружньої міцної шкільної родини приймала першачків Великодорізька загальноосвітня школа. До нас приєдналося 7 першокласників , яких з теплом та радістю зустріли їх перша вчителька: Голубовська Л.М.-мудра, досвідчена, турботлива та творча.

Важливим та хвилюючим було це свято для наших випускників, які впродовж багатьох років здобували знання та отримували уроки життя в стінах рідної школи.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулась директор школи Полуда В.В. та побажала успіхів та високих здобутків у навчанні та житті , а також зазначила, що цей навчальний рік є особливим, тому що першокласники навчатимуться за новим стандартом освіти: вивчатимуть іноземну мову та засвоюватимуть комп’ютерну грамотність.

Усіх школярів на святі привітала Королева знань (учениця 8 класу, Плодієнко Оксана) та вручила ключ першокласникам від Країни знань. А щоб не сумували всі гості на святі, свій музичний подарунок їм запропонувала Костюченко Руслана, учениця 6 класу. Почесно прийнявши першокласників до шкільної родини і міцно тримаючи їх за руки, вирушили під рушниками випускники до Країни знань…

Нехай щастить вам, малюки!

Ростіть розумні та сміливі.

Життя шкільного сторінки

Хай будуть сонячні й щасливі!

Кiлькiсть переглядiв: 198